Numărul național de asistență +359 700 16 270
Bultek Engineering Ltd se află în fruntea pieței bulgare pentru producătorii de tamplarie din aluminiu și PVC, de aceea suntem dornici să cunoaștem cele mai noi tehnologii, iar echipa noastră vizitează frecvent expoziții și evenimente internaționale. În secțiunea Știri veți afla despre evenimentele viitoare sau trecute. Cu excepția expozițiilor și evenimentelor din care face parte Bultek Engineering Ltd, puteți afla, de asemenea, ofertele noastre promoționale irezistibile.
 
News
Eveniment de căutare

Nu există știri viitoare pentru moment

Arhiva știrilor

PROMOTION !!!
24-29 septembrie 2018

PROMOTION !!!

În săptămâna Târgului Tehnic Internațional Plovdiv, Bultek Engineering oferă reduceri minunate în atenția dumneavoastră. Bultek Engineering Ltd. are o gamă largă de mașini și unelte pentru fabricarea tamplariei din PVC și aluminiu. Pentru mai multe informații contactați-ne la tel. 032/280 250; 0 700 16 270 sau poștă: office@bultech.bg Atenție! Promovarea include toate produsele disponibile ale companiei și este valabilă între 24.09.18 și 29.09.18.

 
Aflați mai multe
Bultek Engineering Ltd, ca parte a KABAN va fi membru al World Trade Fair ALUMINIUM
09-11 Octombrie 2018

Bultek Engineering Ltd, ca parte a KABAN va fi membru al World Trade Fair ALUMINIUM

Expoziția de toamnă va avea loc în 3 zile - de la 09.10.18 până la 11.10.18 în Düsseldorf, Germania. În calitate de reprezentant al KABAN pentru Bulgaria, Bultek Engineering Ltd se va alătura din nou la cea mai exclusivă expoziție din lume pentru aluminiu. Târgul de comerț este reuniunea principală a producătorilor, procesatorilor, furnizorilor de tehnologie, designerilor și inginerilor din industria aluminiului.

Marele eveniment este organizat de Reed Exhibitions. În cadrul expoziției, companiile inovatoare vor demonstra o gamă completă de produse, inclusiv mașini și echipamente pentru prelucrarea semifabricatelor și produselor finite pentru reciclare. Mai mult de 1000 de expozanți își vor prezenta produsele la Expoziția Mondială și vor avea o serie de țări europene, precum și America de Nord și Asia. Se așteaptă ca aproximativ 27.000 de vizitatori din peste 100 de țări să participe la World Trade Fair ALUMINIUM.

Dacă doriți să participați la evenimentul ALUMINIUM la nivel mondial, aveți în continuare posibilitatea de a vă cumpăra biletele aici. Pentru mai multe informații despre eveniment puteți citi, de asemenea, pe site-ul oficial ALUMINUM World Trade Fair - aici. Și dacă nu puteți participa la spectacol, vă vom informa, deci țineți cont de fluxul informațional și așteptați detalii despre participarea noastră.

 
Aflați mai multe
Bultek Engineering Ltd a fost o parte din Expoziția Mondială pentru Aluminiu 2018
17-24 Octombrie 2018

Bultek Engineering Ltd a fost o parte din Expoziția Mondială pentru Aluminiu 2018

Bultek Engineering Ltd a participat la târgul mondial de aluminiu 2018. A douăsprezecea expoziție a avut loc în 3 zile - între 09.10.2018 și 11.10.2018, în Düsseldorf, Germania. Ca reprezentant al KABAN pentru Bulgaria, Bultek Engineering Ltd sa alăturat din nou Expoziției de Aluminiu din lume. Evenimentul la scară largă este o întâlnire a producătorilor, procesatorilor și furnizorilor de tehnologie, designeri și ingineri din industria aluminiului. Aluminiu 2018 a reunit peste 1000 de expozanți care și-au prezentat produsele inovatoare și peste 27.000 de vizitatori din întreaga lume.

În timpul evenimentului, vizitatorii au putut să se familiarizeze cu gama largă de mașini pentru producția de tamplarie din aluminiu, KABAN. În plus, KABAN a introdus cea mai recentă serie de mașini - centrul de prelucrare cu 5 axe pentru aluminiu ZC3050.

Următoarea Expoziție Mondială pentru Aluminiu va fi în doi ani, iar datele sunt deja cunoscute. Gazda evenimentului va fi din nou Düsseldorf și va avea loc între 6 și 8 octombrie 2020.

 
Aflați mai multe