Numărul național de asistență +359 700 16 270
Înapoi

Bultek Engineering Ltd, ca parte a KABAN va fi membru al World Trade Fair ALUMINIUM

Expoziția de toamnă va avea loc în 3 zile - de la 09.10.18 până la 11.10.18 în Düsseldorf, Germania. În calitate de reprezentant al KABAN pentru Bulgaria, Bultek Engineering Ltd se va alătura din nou la cea mai exclusivă expoziție din lume pentru aluminiu. Târgul de comerț este reuniunea principală a producătorilor, procesatorilor, furnizorilor de tehnologie, designerilor și inginerilor din industria aluminiului.

Marele eveniment este organizat de Reed Exhibitions. În cadrul expoziției, companiile inovatoare vor demonstra o gamă completă de produse, inclusiv mașini și echipamente pentru prelucrarea semifabricatelor și produselor finite pentru reciclare. Mai mult de 1000 de expozanți își vor prezenta produsele la Expoziția Mondială și vor avea o serie de țări europene, precum și America de Nord și Asia. Se așteaptă ca aproximativ 27.000 de vizitatori din peste 100 de țări să participe la World Trade Fair ALUMINIUM.

Dacă doriți să participați la evenimentul ALUMINIUM la nivel mondial, aveți în continuare posibilitatea de a vă cumpăra biletele aici. Pentru mai multe informații despre eveniment puteți citi, de asemenea, pe site-ul oficial ALUMINUM World Trade Fair - aici. Și dacă nu puteți participa la spectacol, vă vom informa, deci țineți cont de fluxul informațional și așteptați detalii despre participarea noastră.

 
Bultek Engineering Ltd, ca parte a KABAN va fi membru al World Trade Fair ALUMINIUM
09-11 Octombrie