Bultek Engineering Ltd are peste 10 ani de experiență importator de utilaje pentru fabricarea de PVC si ferestre din aluminiu și mașini de prelucrare de sticla si sticla. Pe langa importul si vanzarea de activitatea noastră comercială include instalarea și întreținerea mașinilor.
Bultek Engineering Ltd se bazează exclusiv pe servicii și întreținere competente și rapide. În acest scop, compania noastră dispune de specialiști tehnici de înaltă calificare, o oportunitate de intervenție la timp și un depozit cu piese de schimb și consumabile.
Dacă este necesar, avem o echipă mobilă care oferă servicii competente și profesionale, ușurând astfel și facilitând activitatea clienților noștri.
 
Service

Trimiteți o solicitare de serviciu

Contact form terms

Termeni de utilizare

Condiţii din activitatea de servicii

Trimiteți o solicitare de serviciu
Dacă întâmpinați o problemă la o mașină, nu ezitați să ne contactați și să vă trimiteți solicitarea. Problema detaliată descrisă face posibil ca angajații noștri cu înaltă calificare să reacționeze mai repede. 

Confirmarea solicitării de serviciu
După trimiterea solicitării de serviciu, angajații noștri vă vor contacta cât mai curând posibil pentru a confirma solicitarea primită, și ulterior un comentariu cu privire la serviciu.

Serviciul de service
Implementarea serviciului este realizată după un apel preliminar și informații despre prețul serviciului.